Contact

Coaching

Ken je het? Je zit boordevol ideeën, maar je brengt ze niet tot uitvoer? Je zou heel graag iets (nieuws)willen leren , maar je durft het eigenlijk niet? Je werkt al een tijdje en je hebt het gevoel dat je wel iets anders zou willen, maar wat?

Ik kan je helpen om op jouw vragen het antwoord te vinden. Als een kritische vriend. Ik heb zelf ook op die vragen antwoord moeten vinden en ja, ook met behulp van een coach. Ik laat jou op een veilige manier je eigen vraag verkennen: “Heb je een plaatje voor ogen waarin je jezelf ziet als je vraag beantwoord is?” “Welke ins en outs zijn er, wat zijn je belemmeringen? Wie of wat zijn je hulpbronnen: mensen, familie, vrienden, dingen?”

Coachen met mij als kritische vriend is altijd gericht op resultaat. Het resultaat dat jij wilt bereiken. Hoe kom je daar?  We werken samen volgens de VITAAL methode. In zes simpele stappen naar resultaat. Soms al in één  bijeenkomst. Jij en ik vinden uit wat jouw leerstijl is. Op welke manier leer jij het liefst om jouw resultaat te bereiken? Via de mentale weg? Dan zijn we vooral met het hoofd bezig. Met gesprekken, analyses en theorieën.  Via de gevoelsweg? Dan zijn we vooral op fysiek gebied actief. Lichaamswerk, meditatie, yoga-oefeningen.  Of misschien op een creatieve manier? Schilderen, muziek maken, creatief denken.

Het kan zijn dat we elkaar “live” zien, bij jou of bij mij of op een inspirerende plek in de natuur, maar het is ook heel goed mogelijk dat we een deel van de coaching per mail of via Skype doen.

Training

Net als bij een sport of het bespelen van een instrument) is het soms nodig om een klein stuk van dát wat je wilt bereiken “in te slijpen”.  Je moet dan een tijdlang achter elkaar steeds hetzelfde doen om een stap verder te komen. Je traint dan nieuw gedrag. Training kan een onderdeel van de coaching zijn.

Teamcoaching

Het kan zijn dat jij met je collega’s, vrienden of familieleden aan een thema willen werken. Ik kan jullie als groep (maximaal acht mensen) coachen.

Voor welke vorm van coaching je ook kiest. We zullen altijd werken met het motto van de VITAALSCHOOL: Groei en leren met plezier. Klik hier voor een afspraak