Workshop & training

Een workshop of training is de manier om kennis te maken met alle aspecten rond vitaliteit.

Een workshop of training van VITAALSCHOOL wordt altijd op maat ontworpen. Toegespitst op het VITAAL onderdeel waarover je wilt leren en het aantal mensen dat aan de workshop of training deelneemt.

Voor een workshop of training is er altijd een (uitgebreide) intake met de deelnemers. Dan kan niemand voor verrassingen komen te staan.

Mogelijkheden:

·         Communiceren

•   Met je partner
  •   Met je baas/ collega’s
  •   Met je ouders
  •   Met je kinderen
  •   Met………

·         Lichaamswerk

•   Ademtechnieken
  •   Manieren om te aarden (met je voeten op de grond te komen)
  •   Soepele schouders en nek
  •   Flexibele heupen (speciaal voor mannen!)

·         Workshop Human Dynamics™

·         Stress en stresshantering

·         Werken met de ‘VITAAL’- methode

·         Workshop ‘Vitale (school) leider (klik hier voor de ‘white paper’ met info)

·         Workshop ‘Vitale werknemer’ (klik hier voor de ‘white paper’met meer info)

In elke workshop komen de vier aandachts-/ behoeftegebieden van vitaliteit aan bod: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.

In mijn boek “Vitale schoolleider, vitaal schoolteam. Energiek en effectief leidinggeven en leren” vind je het gedachtegoed van waaruit ik werk

Klik hier om het boek te bestellen